Kansainväliset päivät somessa

 

Fuengirolan turismista vastaava Rodrigo Romero kertoi torstaina, että juhlia vietetään sosiaalisessa mediassa 29.4. – 3.5. Asiaa varten on perustettu jo kaikille avoin Facebook-ryhmä FIP Fuengirola en Casa. Siellä kaikki halukkaat voivat nauttia videoista, kuvista, musiikista, ynnä muusta multimediasisällöstä jota ryhmään ladataan juhlien aikana.

Tarkoituksena on, että vaikka suosittuja kansainvälisiä päiviä ei tänä vuonna päästä pandemian vuoksi juhlimaan normaalisti, ihmisillä olisi silti mahdollisuus päästä nauttimaan kaupungin moninaisesta kulttuurikirjosta, jota 33 tapahtumaan osallistuvaa maata tarjoaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos