Kausi-influenssarokotukseen voi nyt ilmoittautua

 

Halukkaat Fuengirolassa asuvat yli 65 vuotiaat voivat saada tänäkin vuonna maksuttoman kausi-influenssarokotteen. Rokotteen saadakseen pitää käydä ilmoittautumassa rokotettavaksi Puebla Lucían sosiaalikodissa Fuengirolan keskustassa. Keskus on auki arkisin klo 9-13 ja rokotettavaksi voi ilmoittautua 5.11. asti. Varsinainen rokotuskampanja on marraskuun 9. päivänä samassa paikassa.

Samoin kuin Espanjan terveysviranomaiset, myös Fuengirolan sosiaali- ja perheasioista vastaava Rocío Rodríguez muistuttaa, että tänä vuonna rokote on erityisen tärkeä meneillään olevan pandemian vuoksi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos