Lapset pääsevät ulos 27.4.

Pääministeri ilmoitti, että lapset voivat poistua kotoa kontrolloidusti maanantaista 27.4. alkaen. Tämä tarkoittanee, että aikuinen voi viedä lapsen esimerkiksi kävelylle. Kuitenkin joukkokokoontumiset, eli lasten yhteisleikit pysyvät kiellettyinä. Tästä höllennyksestä odotetaan lisätietoja maanantaina.

Pääministeri sanoi myös, että poikkeustilaa tulee jatkaa nykyisellään 10.5 saakka. Sen jälkeen on tarkoitus tehdä merkittäviä höllennyksiä karanteenisääntöihin. Pääministeri pyytää parlamentilta lupaa poikkeustilan jatkamiseen alkavalla viikolla.

Maanantaina pääministeri tapaa suurimman oppositiopuolueen PP:n johtajan Pablo Casadon. Tuohon neuvotteluun on ladattu paljon odotuksia Espanjan tulevaisuuden suhteen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos