Syksyn Fugefest on peruttu

 

Suurin Suomen ulkopuolella järjestettävä suomalaisfestivaali Fugefest perutaan tältä vuodelta koronaviruspandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi. Seuraavan kerran Espanjan aurinkorannikolla jo viisi kertaa järjestettyä festivaalia juhlitaan 15.-16.10.2021. Kaksipäiväisen festivaalin ohjelmistosta ja lipunmyynnin aloittamisesta tiedotetaan myöhemmin. Tämän vuoden liput käyvät sellaisenaan lokakuussa 2021. Halutessaan liput voi myös palauttaa 31.8.2020 mennessä, jolloin rahat saa takaisin. Tarkemmat ohjeet palautuksiin löytyvät Lippu.fin ja Ticketmasterin sivuilta.

Fuengirolan Palacio De La Pazissa eli Rauhanpalatsissa järjestettävä Fugefest on kasvanut viiden toimintavuotensa aikana suurimmaksi Suomen ulkopuolella järjestettäväksi suomalaistapahtumaksi. Suomalaisen pop-ja rockmusiikin ykkösnimiin ja legendaarisiin suomimusiikin tähtiin keskittyvä festivaali .on myyty loppuun monena vuotena. Tänä vuonna festivaalin esiintyjiin olisi lukeutunut mm. Arttu Wiskari, Elastinen, Katri Helena, Maustetytöt ja Tarja Turunen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos