Málagassa päivä ilman koronakuolemia

 

Maanantaina aamupäivällä julkaistiin jälleen tuoreimmat tilastot Espanjan koronatilanteesta. Tiedot on päivitetty sunnuntai-iltana klo 21.

Málagan provinssissa covid-19 -tautiin kuolleita on kaikkiaan 183. Huomionarvoista on se, että luku on nyt toista vuorokautta peräkkäin sama. Toisin sanoen provinssissamme ei ole vuorokauteen kuollut yhtään ihmistä koronavirukseen. Viimeksi vastaava ilonaihe oli 23. maaliskuuta, eli kolme viikkoa sitten.

Uusia koronatartuntoja Málagan alueella kirjattiin vuorokauden aikana 14, mikä merkitsee vain 0,63:n prosentuaalista nousua. Tartuntojen kokonaismäärä provinssissa on nyt 2.217. Uusien tartuntojen vähentymistä kuvaa parhaiten, jos vertaa viimeisen vuorokauden 14:ää huhtikuun toisen päivän huippulukemaan, joka oli 180.

Myös muut Málagan provinssin numerot näyttävät tällä hetkellä menevän positiiviseen suuntaan. Viimeisen vuorokauden aikana vain yksi ihminen on otettu sairaalahoitoon (kokonaismäärä on nyt 1.240) ja samoin vain yksi uusi potilas on jouduttu siirtämään tehohoitoon (kokonaismäärä 143).

Samaan aikaan uusia taudista parantuneita on voitu kirjata 25, ja näin provinssissamme koronatartunnan on virallisesti voittanut jo 583 ihmistä.

Kaikista Andalusian itsehallintoalueen provinsseista Málagassa on eniten koronavirustartuntoja, kaikkiaan 2.217. Näistä valtaosa, 1.275 on provinssin pääkaupungissa Málagassa. Toiseksi eniten tapauksia, kaikkiaan 441 on läntisen Aurinkorannikon alueella, joka ulottuu Torremolinoksesta Manilvaan. Tähän alueeseen kuuluu myös mm. Fuengirola, Benalmádena, Mijas ja Marbella.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos