Asumisen uutta ulottuvuutta Fuengirolaan

Jade Tower on Fuengirolan keskustaan rakentuva laadukas ja uudenaikainen asuintalokompleksi. Sen arkkitehtuuri on modernia ja selkeälinjaista. Se sijaitsee vain 100 metriä rannasta. Talossa tulee olemaan 116 yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen asuntoa. Kaikille asuinnoille ovat tyypillisiä avarat huoneet, suuret ikkunapinnat, joista luonnonvalo pääse hyvin sisään sekä ja suuret terassit.

Talon yhteiset tilat tarjoavat sen asukkaille arkipäivän luksushetkiä. Suuren ulkouima-altaan ja viheralueiden lisäksi talossa on korkeatasoinen kylpylä, lämmitetty sisäuima-allas, gastrobaari, elokuvateatteri ja co-working –työtilat.

-Jade Towerin arvioitu valmistumisaika on kesällä 2022.  Se edustaa uuden sukupoven asumista ja siinä on kiinnitetty erityistä huomiota korkeaan laatutasoon ja ekologisuuteen. Samalla se tarjoaa aivan uudenlaisen tavan elää, harrastaa ja tehdä työtä  Aurinkorannikolla Fuengirolassa, Frame Propertiesin kiinteistönvälittäjä Markus Aho kertoo.

Markus Aho esittelee laajemmin Jade Toweria ja muita valmistuvia asuntokohteita aamiaistapaamisessa ravintola Kukossa torstaina 5.11. klo 9.30. Tähän tapaamiseen kannattaa ilmoittautua etukäteen osoitteessa frameproperties.net/aamiaisesittely.

Tutustu lisää:

https://www.frameproperties.net/jadetower

Kuvia kohteesta:

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...