Totta se on!

Ihmisten enemmistö keskittyy yleensä siihen, mitä heillä ei ole; juuri tänään, ylipäätänsä ollenkaan tai siihen että kaikki oli ennen paljon paremmin.

Fuengirolasta on löytynyt ihmeellinen joukko, jotka eivät valita vallitsevista olosuhteista. Ei silloinkaan kun ei ole olosuhteita ollenkaan. Valtava voima on yhdessä tekemisessä ja päätöksissä, joissa voima itää. Sekalainen joukko eri ikäisiä ja taustaisia ihmisiä tekee päätöksen onnistua, sitoutuu prosessiin ja ihmeitä tapahtuu.

Näin kävi Fuengirolan Suomen itsenäisyyspäivän juhlan kanssa. Tämä henkinen pituushyppy on synnyttänyt sivutuotteena Aurinkorannikolle teatterin Suomelan siipien suojaan.

Voisiko tämä aika enemmänkin tuottaa hienoja asioita meille sen sijaan, että odotellaan uuden elämänauvon junaa? Aikataulua sille ei ole laadittu.

Olen saanut elää ihmeessä viime viikot. Nauttinut valtavasta osaamisesta, innostuksesta, tavoitteista, unelmista ja niiden toteutumisesta yhdessä ryhmän kanssa teemalla ”Tuntematon sotilas”.

Ydinvoimalan verran energiaa on tarvittu, mutta enemmän on tullut takaisin. Se on mahdollista meidän kaikkien elämässä, jos vain haluamme.

Teatterin tarina Costa del Solilla jatkuu; onnistuminen luo lisää onnistumisia ja rohkeutta.

Suuri kiitos upealle yleisölle Rauhanpalatsissa 6.12. Kiitokset yhteistyökumppaneille ja loistavalle ryhmälle.

Päivi Mäkinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...