Koronakäyrät jatkavat laskua

 

Vaikka parhaillaan voimassa olevat koronarajoitteet kiristävät kansalaisten tunnelmia, on niillä silti myös positiivisia vaikutuksia. Koronatilastojen käyrät näyttävät tällä hetkellä alaviistoon lähes kaikilla mittareilla, niin Málagan provinssissa kuin koko Andalusian alueellakin. Loka-marraskuun vaihteen huippulukemista lasku on ollut merkittävää.

Kahden viikon ilmaantumislukua 100.000 asukasta kohti pidetään yleisesti hyvänä indikaattorina koronaviruksen leviämisen seurannassa. Andalusian itsehallintoalueen osalta tuo luku kävi pahimmillaan 9. marraskuuta 573:ssa. Nyt, vain kuukautta myöhemmin tuo luku on 154.

Málagan provinssi puolestaan on koko ajan ollut yksi Andalusian parhaista alueista numeroiden valossa. Kahden viikon ilmaantumisluku kävi provinssissamme pahimmillaan 17. marraskuuta 321:ssä. Nyt tuo luku on laskenut jo 121:een. Kaikista Andalusian provinsseista vain Sevillassa luku on alhaisempi (104).

Kaupunkikohtaisista luvuista voidaan todeta, että Aurinkorannikolla koronatilanne on vielä parempi kuin provinssissa keskimäärin. Rannikon alhaisin ilmaantumisluku 70 löytyy Benalmádenasta. Mijas (100), Torremolinos (106), Marbella (109) Málaga capital (115) ja Fuengirola (123) seuraavat perässä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...