Kiinnostavatko uudet asunnot?

 

Kiinteistövälittäjä Markus Aho esittelee ensi torstaina (12.11.) Kukossa Fuengirolaan ja lähiympäristöön valmistuvia uudiskohteita. Mukana on sekä luksusasuntoja että tavanomaisia yksiöitä ja kaksioita. Kaiken tyyppisille asunnoille tuntuu kysyntää löytyvän. Esimerkiksi Fuengirolan keskustaan rakentuva Jade Tower on varmasti kiinnostava kohde niin omaa kotia kuin sijoitusasuntoa etsiville.

Markus Aho esittelee uudiskohteita Aurinkorannikolta aamiaistilaisuudessa ensi torstaina.

Aamiaistilaisuudessa Aho kertoo myös ostoprosessin pääkohdat ja valaisee myös asuntojen vuokraamismahdollisuuksia. Myös rahoitusmahdollisuudet ja asuntokauppoihin liittyvä lainsäädäntö käydään läpi. Tilaisuudessa tarjoillaan aamukahvi ja kevyt aamiainen. Esittely alkaa klo 9.30. Voit ilmoittautua tilaisuuteen osoitteessa frameproperties.net/aamiaisesittely

 

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...