Päivi Mäkinen naurattaa virtuaalisesti – Saippuasta sairas

 

Komedioita on nähty Kukon pikkulavalla kymmeniä kertoja. Karanteeni lopetti live showt, mutta jälleen kerran teknologia tulee apuun. Ensi lauantaina (11.4.) Päivi esittää telkkarin saippuasarjojen maailmaan pureutuvan Saippuasta sairas komedian virtuaalisesti restaurant Kukko -facebook sivulla. Esitysaika on klo 18 Espanjan aikaa (19 Suomessa).

Komedian on suomentanut ja ohjannut suomalaisen viihteen legenda Jussi Tuominen. Näin hän kuvaili muutama vuosi sitten näytelmän syntyhistoriaa.

-Löysin Saippuasta sairas -käsikirjoituksen Edinburghin festivaaleilta ja sain luvan suomentaa sen ja miettiä, kuka voisi esittää. Tarjosin tekstiä Päiville, joka jäi koukkuun ja pyysi minua vielä ohjaamaan teoksen. Päivin suoritus oli ihan huippu, hän sai roolin nahkoihinsa heti, Tuominen kehuu.

Tuominen innostui myös virtuaaliesityksestä ja kävi Päivi Mäkisen kanssa puhelimitse läpi, kuinka monologi saadaan toimimaan myös yhdellä kuvalla kännykän välityksellä. Odotettavissa on jännittäviä hetkiä, tulkaa mukaan nauramaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos