Koronaepidemia sulkee jalkapallostadionit Espanjassa

 

Koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi on viime päivinä tehty rajuja päätöksiä. Espanjalaisista jalkapallojoukkueista FC Barcelona ja Valencia ovat jo aiemmin ilmoittaneet, että niiden seuraavat Mestareiden liigan ottelut pelataan ilman katsojia.

Nyt tehty päätös sulkee Espanjan kahden korkeimman sarjatason kaikki ottelut ja katsojilta seuraavan kahden viikon ajaksi. La Ligassa kyseessä ovat ottelukierrokset . La Liga2:ssa kierrokset ovat 32 ja 33. Näiden kahden kierroksen jälkeen tilanne on toistaiseksi auki, päätöksiä mahdollisista jatkotoimenpiteistä tehdään myöhemmin.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että myös FC Malaga joutuu pelaamaan tyhjille katsomoille.

Vastaavia päätöksiä on tehty myös ainakin Ranskan ja Kreikan jalkapallosarjoissa. Italiassa tilanne on vielä tiukempi. Maan kaikki urheilutapahtumat on hyllytetty huhtikuun alkuun asti.

Lisää aiheesta osoitteessa: fuengirola.fi/category/koronaseuranta

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...