torstai, maalis 28, 2024

Penelope Cruz jakamassa Oscareita

 

Palkintojenjakajien joukossa on myös Espanjan oma tähti Penélope Cruz. Kaikkiaan illan aikana lavalla käy noin 40 henkilöä jakamassa eri palkintoja. Penélope Cruz on varsin hyvässä seurassa, sillä hänen lisäkseen palkintoja ovat jakamassa mm. Tom Hanks, Natalie Portman, Will Ferrel, Salma Hayek, Diane Keaton, Keanu Reeves, jne.

Kuka jakaa minkäkin palkinnon, se on vielä salaisuus. Teoriassa on siis mahdollista, että Penélope Cruz pääsisi jakamaan Oscarin jommallekummalle ystävälleen Antonio Banderasille tai Pedro Almodóvarille. Banderas on ehdolla parhaan miespääosan pystiin roolistaan Almodóvarin elokuvassa Dolor y Gloria (Kärsimys ja Kunnia). Samainen elokuva on ehdolla myös parhaaksi vieraskieliseksi elokuvaksi. Eikä tietenkään sovi unohtaa, että myös Cruz itse näyttelee kyseisessä elokuvassa yhtä pääroolia.

Jakoipa Cruz patsaan missä tahansa kategoriassa, se ei ole ensimmäinen kerta kun hän pitelee kyseistä patsasta käsissään. Hän oli ehdolla parhaaksi naispääosanesittäjäksi jo vuonna 2006 roolistaan elokuvassa Volver. Kolme vuotta myöhemmin, 2009 hänet lopulta palkittiin sivuroolistaan Woody Allenin elokuvassa Vicky Cristina Barcelona.

- Mainos -

Tämänvuotinen Oscar-gaala juhlitaan tuttuun tapaan Hollywoodissa, Dolby-teatterissa, sunnuntaina 9. helmikuuta.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä pääsiäinen merkitsee sinulle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...