Poliisi jatkaa liikkumiskieltoa rikkovien sakottamista

 

Päättyneenä viikonloppuna tuli täyteen kolme viikkoa siitä kun koko Espanjaan julistettiin hälytystila. Sen seurauksena voimaan tuli monia rajoituksia muun muassa ulkona liikkumiseen. Fuengirolan poliisi kertoo, että valtaosa kaupungin asukkaista näyttäisi noudattavan tilanteen vaatimia sääntöjä kiitettävästi. Eivät kuitenkaan kaikki.

Kolmannen karanteeniviikon aikana Fuengirolan poliisi kirjoitti kaikkiaan 125 sakkoa ulkonaliikkumiskiellon ja muiden vastaavien rajoitusten rikkomisesta. Kun tähän lisätään ensimmäisen karanteeniviikon 97 ja toisen viikon 122 sakkoa, voidaan todeta, että toistaiseksi sanktioita on kirjattu kolmessa viikossa yhteensä 344 kappaletta.

Ulkonaliikkumisen lisäksi poliisi valvoo muun muassa liikkeissä asioimista, niin että tarvittavia suojavälineitä käytetään ja riittäviä etäisyyksiä noudatetaan myös pakollisia ostoksia tehtäessä.

Poikkeustilan säädösten rikkomisesta seuraa yleensä 100-600 euron sakko. Vakavammissa tapauksissa sakko voi olla 600-30.000 euroa. Poikkeuksellisen vakavasta rikkeestä voi seurata jopa 600.000 euron sakko.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos