Norwegian perumassa toukokuun lennot Málagasta Helsinkiin

Lentojärjestelmistä on toistaiseksi peruttu Norwgianin lennoista toukokuun ensimmäisen viikon lennot. Yhtiö tiedottanee asiakkailleen peruutuksista pian.

Norwegianin tiedotus ei toistaiseksi osannut antaa koko toukokuun peruutuksiin varmistusta. https://fuengirola.fi/norwegian-perumassa-toukokuun-lennot-malagasta-helsinkiin. He lupasivat palata heti, kun saavat tarkat tiedot tilanteesta. Tiedotamme tällä sivustolla lisää pian.

Fuengirola.fi -lehden saamien tietojen mukaan mikään eurooppalainen iso lentoyhtiö ei lennä vakiovuorojaan ennen heinäkuun alkua muuta kuin muutamiin välttämättömiin kohteisiin. Finnair on tämän jo julkisestikin ilmoittanutkin, ensimmäinen Málagan lento Finnairin sivuilta on varattavissa 2.7.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos