Fuengirolan poliisi auttaa terveysviranomaisia

 

Lokakuun alusta alkaen Fuengirolan paikallispoliisi on omalta osaltaan pyrkinyt varmistamaan, että positiivisen koronatestituloksen saaneet kaupunkilaiset pysyvät eristäytyneinä kodeissaan kunnes eivät enää ole tartuntauhkia. Tilastojen mukaan näitä tarkistuksia tulee poliisille noin 150 viikossa.

Paikallispoliisi saa costa de solin sairaanhoitopiiriltä useamman kerran viikossa tiedot positiivisista testitapauksista, joiden perusteella potilaita kontaktoidaan. Ensin henkilöä tavoitellaan puhelimitse, jotta voitaisiin varmistaa, että hän on kotonaan erityksissä. Tarvittaessa potilaiden luona mennään tämän jälkeen vielä käymään, jotta tilanne saadaan varmuudella selvitettyä.

Poliisin kertoman mukaan Fuengirolassa valtaosa tartunnan saaneista noudattaa ohjeita kiitettävästi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...