Halipula?

 

Mitä meillä oli silloin kun ei ollut koronaa? Oli paljonkin, mutta niin erilaista silloin. Mitä meille jää tästä karanteeniajasta? Siitä varmasti jää taloudellista tuskaa suurimmalle osalle ihmisistä ja pelkoa tulevasta.

Huolien vastapainoksi on nyt löydettävä itsestään uusia puolia ja osaamista, Tyttö olet tähti, Dome Karukosken esikoiselokuvan nimen mukaan.

Tämä lyhyt karenssijakso on jo näyttänyt miten ihmisten mielikuvitus on alkanut jylläämään. Uusia taitajia putkahtaa esiin kaikilta aloilta. Ja sosiaalisen mediankin avulla pääsemme sitten nauttimaan näiden osaajien tekemisistä.

Vakava tilanne ei ole hyydyttänyt huumoria, eikä muutenkaan positiivista ajattelua. Kekseliäisyys on vahvasti nostanut päätään. Mitä ihmiset ovatkaan menettäneet kiireisen nousukauden kiidossa, on jouduttu tekemään asioita vain tuloksen teko mielessä ja monesti vastoin omaa käsitystään. Olemme olleet vain suuren koneiston rattaita, isoja ja pieniä, jonka pysäyttämiseen tarvittiin vain pienen pieni virus.

Nyt olemme ennen kokemattoman haasteen edessä. Mikä on oikeasti tärkeää, on meidän itse pääteltävissä. Toivottavasti tästä yhteisestä vihollisesta tuleekin yhdistävä tekijä ihmisen rotuun, väriin ja asemaan katsomatta. Toivottavasti halipulan purkuaika tulee mahdollisimman nopeasti.

Vesa Uusi-Kilponen

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos