Fuengirola.fi nettilukeminen moninkertaistui – koronavirus kiinnostaa

 

Vierailujen määrä on moninkertainen aiempiin kuukausiin nähden. Kasvua helmikuun lukemista oli peräti 295 prosenttia. Sivuston lukeminen on uudistuksen jälkeen viime syksystä alkaen kasvanut merkittävästi. Kun maaliskuun lukuja vertaa vuoden takaiseen, kasvua on hillittömät 808 prosenttia.

Maaliskuu on ollut poikkeuksellista aikaa kaikella tapaa. Edellä mainitun suuruiset kasvuluvut selittyvät ainakin osin sillä. Toisaalta kasvukäyrä on ollut selkeä ja on oletettavaa, että poikkeuksellisen tilanteen jälkeenkin lukijamäärä jää huomattavan korkealle tasolle. Yhä useampi ihminen Suomessa on kiinnostunut Espanjan Aurinkorannikon asioista, Fuengirola.fi -sivusto on vahvistanut asemaansa alueen tärkeimpänä tiedotusvälineenä.

-Kun koronavirus alkoi aktualisoitua Espanjassa, keskitimme suuren osan resursseistamme koronauutisointiin. Perustimme 12.3. sivustollemme Koronaseuranta -osion, johon olemme keskitetysti keränneet kaikki aiheeseen liittyvät uutiset. Panostaminen tärkeään teemaan on kannattanut, ihmiset ovat saaneet ajantasaisia uutisia asiasta, joka kiinnostaa. Palaute on ollut positiivista ja nuo lukijamäärät kertovat omaa viestiään asian tärkeydestä. Toivottavasti uutisoinnista on ollut lukijoillemme apua myös karanteeniarjen jäsentämisessä. Toki olemme ohessa uutisoineet ja kirjoittaneet muistakin Aurinkorannikkoa koskevista asioista, kertoo päätoimittaja Antti Pekkarinen.

Kolme luetuinta maaliskuussa julkaistua juttua Fuengirola.fi -sivustolla olivat:

1. Kuolemantapaus Málagan lennolla
Finnairin Málagasta Helsinkiin matkalla ollut kone joutui laskeutumaan Madridiin sairaskohtauksen aiheuttaman kuolemantapauksen johdosta.
https://fuengirola.fi/mahdollinen-kuolemantapaus-malagan-lennolla/

2. Lähes kaikki kiinni Aurinkorannikolla
Lauantaina 14.3. Andalusian maakuntahallinto ilmoitti maan keskushallinnon määräyksistä, joiden varjolla suuri osa liiketoiminnasta alueella hiljeni sunnuntaina.
https://fuengirola.fi/lahes-kaikki-kiinni-aurinkorannikolla/

3. Pandemia jyllää nyt myös Andalusiassa
Tässä jutussa oli kerätty yhteen koronaviruksen vaikutukset paikallisesti 12.3. asti. Viikon uutiskooste on ollut joka viikko varsin luettu juttu.

https://fuengirola.fi/koronavirus-pandemia-jyllaa-nyt-myos-aurinkorannikolla/

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos