Espanja suunnittelee rajoitusten asteittaista purkamista

 

Tällä hetkellä Espanjassa voimassa oleva hälytystila on julistettu huhtikuun 11. päivään asti. Lähipäivät näyttävät riittääkö se vai pitääkö hälytystilaa jatkaa. Vaikka tartuntojen ja kuolemien määrä Espanjassa kasvaa edelleen, uskovat monet asiantuntijat, että pahin on pian jäämässä taakse.

Sikäli kuin hälytystilaa ei jatketa, hallitus on tehnyt alustavia suunnitelmia rajoitusten asteittaisesta purkamisesta. Vaikka hälytystila siis päättyisikin 11.4. se ei tarkoita, että seuraavana päivänä järjestetään rannalla koko kansan kevätjuhla.

Se miten, missä ja millä tahdilla rajoituksia poistetaan, riippuu muun muassa siitä miten tartunta- ja muut korona-tilastot nousevat tai laskevat päivämäärän lähestyessä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pitäisikö koululaisten lomaa siirtää myöhemmäksi?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos