Fuengirolan konserttikesä kiihtyy

Marenostrum Castle Parkin konserttitarjonta alkaa kiihtyä toden teolla kohti keskikesää mentäessä. Seuraavan kuukauden aikana on luvassa huikea show-tarjonta.

Sohailin linnan alueen konserttikesä korkattiin suomalaisvoimin, kun Jari Sillanpää esiintyi linnan sisäpihalla 27. huhtikuuta. Sen jälkeen konsertit ovat siirtyneet linnan ulkopuolelle, kun Marenostrumin lavan ovat vuoroillaan ottaneet haltuunsa Bob Dylan ja Manunel Carrasco.

Todelliseen festaritunnelmaan rannassa virittäydytään tänä lauantaina. Vuorossa on urbaanin musiikin festari Mad Urban Fest. Riekkujaisten ykköstähtenä tuikkii puertoricolainen Daddy Yankee, jonka suurin hitti on vuoden 2004 Gasolina. Hän on mukana myös Luis Fonsin Despacito -korvamadossa.

Seuraavana lauantaina (8. kesäkuuta) kansaa viihdyttää aiemmin Pereza-yhtyeessä vaikuttanut laulaja-kitaristi Leiva. Madridilaislähtöinen rokkari on urallaan pokannut useita pystejä aina Latin Grammyjä myöten.

Tästä vain vajaa viikko, niin lavojen määrä tuplaantuu kahteen, ja alueen täyttää todellinen hilselinko, kun Rock The Coast -festari tuo Marenostrumiin rockin ilosanomaa kahden päivän ajan 14. ja 15. kesäkuuta. Kuten hyvin tiedettyä, Rock The Coastilla on mukavasti myös suomalaisväriä: esiintyjäkaartista löytyvät Tarja Turunen, Von Hertzen Brothers, Wintersun ja Michael Monroe. Näistä viimeksi mainitun kuulumisia ja tunnelmia voi tarkemmin tutkailla tämän lehden sivulta 16.

Vielä kesäkuun puolella ehtii Fuengirolaan myös Carl Cox, yksi maailman arvostetuimmista DJ:stä. Hänen tyylittelyään on luvassa 22.6.

Ja kun saapuu heinäkuu, niin silloin seilataan. Englannin Riki Sorsa, kaikkien raspikurkkujen isä, äiti ja kummin kaima, Rod Stewart tuikkii kilpaa Andalusian tähtitaivaan kanssa 3.7.

Lippuja ja lisätietoja näistä ja kaikista muistakin Marenostrumin tapahtumista voi etsiä osoitteesta marenostrumfuengirola.com

Janne Leipijärvi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...