Seita & Friends sekä Antti Sarpila seurakuntakodin gospelkonsertissa

Seita & Friends kokoontuvat Aurinkorannikon seurakuntakotiin ensi maanantaina toteuttamaan kauan haaveilemansa gospelkonsertin.

– Halusimme toteuttaa tämän konsertin jo silloin kun uudelle seurakuntakodille kerättiin varoja, mutta aikataulu- yms. syistä johtuen konserttia ei silloin saatu toteutettua. Nyt pitkäaikainen haaveemme toteutuu, sanoo Jorma Ettanen.

Aurinkorannikon monipuolista muusikkorikkautta on sekin, että yhtyeen kanssa lavalle nousee myös Antti Sarpila, joka on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja suomalaisia jazzmuusikoita. Antti onkin kovasti kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa.

Konsertti pidetään maanantaina 1.4. klo 19. Lippuja konserttiin myydään pelkästään seurakuntakodin ovelta ennen konserttia. Lipun hinta on 10 € ja konsertin tuotto käytetään seurakunnan toiminnan hyväksi.
Seita & Friendsin keskiviikkoklubilla Kukossa kuullaan 3.&10.4. ranskalais-italialaisia sävelmiä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...