Palikka poikineen Málagassa

Euroopan suurin Lego-näyttely on saapunut Málagaan.

Kapteeni Amerikka, jalkapalloilija Robert Lewandowski, tennislegenda Martina Navratilova, Harry Potter, Disneyn prinsessat, ja niin edelleen. Siinä vain muutamia esimerkkejä todellisista ja kuvitteellisista hahmoista, joiden lego-versiot ovat nähtävillä näyttelyssä, joka on esillä Málagan satamassa, Muelle Unossa, 22. syyskuuta asti.

Kaikkiaan 1.400 neliömetrin näyttelyalueelta löytyy 12 teema-aluetta, noin 110 legorakennelmaa ja yhteensä yli viisi miljoonaa legopalikkaa. Koko näyttelyn huikein teos lienee 1:25 mittakaavassa oleva Titanic. Laivalla on korkeutta kolme metriä ja pituutta 11 metriä. Sen tekemiseen on käytetty yli 500.000 legoa.

Historian ystäviä saattaa kiinnostaa legokuvaelmat esimerkiksi Berliinin muurin sortumisesta ja Apollo 11 avaruuslennosta sekä kuun valloituksesta. Perheen pienimpiäkään palikanpyörittelijöitä ei ole unohdettu, sillä näyttelyssä on myös Duplo-alue, jolla perheen pienimmät pääsevät rakennuspuuhiin.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...