Kukon vapussa tapahtuu

Tämän hetken eniten esillä oleva näyttelijä Riku Nieminen on melkoisen monipuolinen kaveri. Pääosa Juice -leffassa, Miljonäärivisailua, sketsirooleja ja vaikka mitä. Näiden lisäksi mies on koulutettu tanssija ja armoton muusikko. Nieminen tuo Vahtimestarit Areenalla -bändinsä vapuksi Aurinkorannikolle ja lupaa järjestää hillittömät pippalot Kukossa vappuaattona.

Bändi ei tällä kertaa soita pelkästään Juice Leskisen musiikkia, mukana on kaikkea mahdollista suomalaista bilemusiikkia aina J. Karjalaisesta Mambaan saakka. Näissä vappubileissä ei varmasti kellään ole tylsää. Hae lippusi ajoissa Centro Finlandian Infosta.

Kukon vappubrunssi on muodostunut jo klassikoksi. Tänäkin vuonna iloinen joukko ihmisiä kerääntyy Valpurin päivän brunssille nauttimaan hyvästä seurasta, ruoasta ja ohjelmasta. Luvassa on perinteisiä vapun ruokia silleineen, nakkeineen ja perunasalaatteineen. Lavalla höyryää Kukon Family Band, eli tuttuja kasvoja tiskiltä, sen takaa ja joskus jopa alta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...