Rannikolla ravataan – His Stars näyttää ravit

His Stars Barin Herra Hii kävi joulunpyhinä tervehtimässä hevosiaan ja sai siitä idean tuoda ravilähetykset Costalle. Fuengirolassa ei suomalaista ravi- ja hevoskulttuuria tiettävästi näytetä missään.

Niinpä tuumasta toimeen ja nyt joka keskiviikko His Stars Bari:ssa on Rannikon Ravit -ilta klo 17 suorana Vermon raviradalta, isolta screeniltä. Hyvä WiFi-yhteys mahdollistaa pelien pelaamisen. Poikkeuksena ohjelmaillat, jolloin raveja ei näytetä.

Ravi-iltoina on myös höyrymakkaramuki -tarjous, joten autenttinen ravitunnelma ei jää siitäkään kiinni.

– Mikäli innokkaita tämän kulttuurin ihmisiä rannikolta löytyy, niin tulevaisuudessa on mahdollista, että näytämme myös muitakin suomalaisia ja kansainvälisiä ravi- ja hevoskulttuurin tapahtumia, tuumaa Herra Hii.
Rannikolla Ravataan -ilta KE 30.1.2019 klo 17.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...