Aurinkorannikko nimensä mukainen, Suomessa ennätyspakkaset hellittävät

Aurinkorannikolla nautittiin viikonvaihteessa sunnuntaiaamuna lämpimästä, lähes helteisestä säästä ennen kuin merisumu kietoi Costan eksoottisesti vaippaansa.

Suomessakin nähtiin viikonvaihteessa kauniita sääilmiöitä, kun lähes koko maassa oli poutaista ja aurinkoista mutta hyvin kylmää. Talven pakkasennätykset paukkuivat taas ja Lapissa mitattiin lähes -40 asteen lukemia.

Alkuviikosta sää Suomessa lauhtuu ainakin pääosassa maata normaalilukemiin ja samoilla linjoilla ollaan myös Aurinkorannikolla. Keli on pääosin aurinkoinen ja lämpötilavaihtelut ovat tammikuun pitkän ajan keskiarvolukemissa. Päivisin mittari kieppuu 15 asteen molemmin puolin. Aurinkoisissa ja tuulettomissa paikoissa päästään hyvinkin yli 20 asteeseen.

Sadetta voi Fuengirolassa ja sen ympäristössä ripauttaa perjantai, jolloin useat ennusteet povaavat yli 80 prosentin sateen mahdollisuutta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...