Fuengirolan torilla tavattiin – sadat ihmiset saapuivat juhlimaan Leijonia

Leijonien kolmas maailmanmestaruus kosketti syvästi myös Aurinkorannikolla. Sunnuntaista finaalina seurasi eri ravintoloissa reilusti toista tuhatta suomalaista ja moni katsoi ottelun kotona. Maanantaina myös Fuengirolassa järjestettiin Torilla tavataan -tapahtuma.

Puuhamiehenä tapahtumassa toimi Jari Nyman. Hänet tunnetaan aktiivisena urheilumiehenä, kasvot ovat tulleet tutuksi varsinkin Fuengirola Lions rullakiekkojoukkueen yhteydessä sekä Aurinkorannikon suomalaisen koulun hallituksen varapuheenjohtajana.

Jari Nyman on touhukas mies. Tällä kertaa hän järjesteli Torilla tavataan tapahtumaa.

-Tällaisesta tapahtumasta oli eilen matsin aikana puhetta muutaman koulun oppilaan vanhemman kanssa. Tehtiin nopeasti päätös, että tilaisuus pidetään, jos luvat saadaan. Soitin heti aamulla kaupungin urheilutoimesta vastaavalle Pedro Cuevasille ja hän lupasi puhua poliisipäällikölle. Menin puolilta päivin tapaamaan poliisipäällikköä ja homma oli sillä selvä. Espanjalaiset ovat urheilukansaa, joten kyllä he ymmärtävät, että mestaruutta pitää juhlia.

Tapahtuma pidettiin Fuengirolan suomalaiskaupunginosan Los Bolichesin sydämessä Rafaelin aukiolla. Löikö Mörkö sisään, Poika saunoo ja Ihanaa Leijonat ihanaa soivat railakkaasti kansan laulaessa mukana. Paikalle saapui satoja suomalaisia, monella oli leijonapaita päällään tai Suomen lippu mukana. Mitään hillittömän isoa ohjelmaa tapahtumassa ei ollut, mutta fiilis oli korkealla.

Tapahtuman vauhdikkaasta juonnosta vastasi Petri Rantanen.
Suomen mallin mukaan pojat kiipesivät patsaan juurelle, heidät tosin komennettiin saman tien alas.
Katri ja Thomas Brenner ovat fanaattisia leijonafaneja.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...