Aurinkoiset kelit jatkuvat

El Tiempon viikkoennuste.

Samanlaisena näyttä saa jatkuvan ainakin seuraavat pari viikkoa. Aurinko paistaa ennusteiden mukaan joka päivä, parille päivälle on aamuyön tunneille ennustettu pieniä, lähes olemattomia sateita.
Lämpötila nousee joka päivä yli kahteen kymmeneen, välillä hätyytellään jopa suomalaista hellerajaa eli 25:tä astetta.

Syksyisin tuuli voi viilentää aurinkoisenkin päivän. Nyt vaikuttaa siltä, että tuulikaan ei häiritse ulkoilua, kovimmillaan tuuli nousee noin neljään metriin sekunnissa ennusteajanjakson aikana. Suurimman osan ajasta tuuli pysyy reilusti tuotakin vaimeampana.

Nyt kannattaa nauttia keleistä. Tällainen sää on oivallinen erilaisille harrastuksille. Patikointi, padel tai golfin peluu on miellyttävää, kun ei ole liian kuuma, mutta silti mukavan lämmintä. Merivesikin on vielä niin lämmintä, että uiminen on hauskaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...