Holokausti-näyttely seurakuntakodilla

FIDA International ja Aurinkorannikon suomalainen seurakunta järjestävät holokaustista kertovan näyttelyn ”SHOAH – How Was It Humanly Possible?” (TUHO – Kuinka se oli inhimillisesti mahdollista?). Näyttely pohjautuu Jerusalemissa sijaitsevaan Yad Vashemin, vainojen museon toteuttamaan kuvasarjaan.

Näyttely on avoinna seurakuntakodilla viikolla 17 päivittäin kello 10-14 ja seuraavilla viikoilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10-14 välisinä aikoina aina toukokuun puoleenväliin saakka.

Holokausti merkitsi noin kuuden miljoonan juutalaisen ihmisen ja kokonaisen kulttuurin hävittämistä Euroopassa. Ilman tätä joukkotuhoa monen valtion väestörakenne ja kulttuuri olisi varsin toisenlainen. Holokausti oli vakava ihmisoikeusrikos, jonka toteuttamiseen, edesauttamiseen ja sivustakatsomiseen koko Eurooppa osallistui.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...