Vuoden viimeinen retki Sevillaan

 

Vaikka vasta oli juhannus, niin nyt jo lähestyy vuoden 2019 kalenterin viimeinen aukeama. Centro Finlandian supersuositut Sevillan retket ovat olleet usein niin kysyttyjä ja loppuun varattuja, että kaikki halukkaat eivät ole päässeet mukaan. Tämän vuoden puolella tarjoutuu vielä yksi tilaisuus kokea tämä Andalusian ainutlaatuinen helmi.

Sevillan suosio retkikohteena ei ole mikään yllätys. Kaupungissa riittää koko, näköä, historiaa ja kulttuuria vaikka muille jakaa. Kun tähän Espanjan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin lisätään sen ainutlaatuinen rento tunnelma, herkullinen ruoka, kohtuullinen hintataso ja lyhyehkö etäisyys Aurinkorannikolta, voidaan todeta että kyseessä on todellinen unelmakohde.

Centro Finlandian retkeläisiä opastaa Anssi Marstela, jolla Sevillan kiehtova ja suuruudenhullu tarina on hyppysissä yli 20 vuoden kokemuksella. Kaupungissa, jossa lähes jokaiseen kadunkulmaan liittyy isompi tai pienempi pala historiaa, eivät kertomukset lopu kesken.

Missä kuuluisa Don Juan liehitteli naisia? Missä Sevillan parturi piti vastaanottoaan? Missä juhlittiin Figaron häitä? Nämä ja lukuisat muut, pienemmät ja suuremmat tarinat, värittävät päivää ja pitävät mielenkiinnon huipussaan. Eikä Sevillan nykypäiväkään jää paitsioon.

Luvassa on päivä, jonka anti viipyy mielessä vielä pitkään reissun jälkeenkin. Kannattaa ilmoittautua ajoissa.

  • Centro Finlandian päiväretki Sevillaan tiistaina 3.12. Lähtö aamuvarhaisella ja paluu iltamyöhällä. Liput Centron Infosta.
  • Voit myös varata ja maksaa retken suoraan Meriatur.com matkatoimiston sivuilta täältähttps://meriatur.com/retket/?Block=tour&id=12

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...