Koppas on nyt Singer´s

Koppasista tuli samalla Singer´s, nimi saatiin käyttöön Helsingissä toimineelta karaokebaarilta. Uusi nimi kuvaa hyvin ravintolan toimintaa.

-Meillä on paljon musiikkia, sekä liveä että karaokea. Periaatteessa karaokea pääsee laulamaan joka ilta, aina kun se muun ohjelman osalta on mahdollista, kertovat ravintolan vastaavina jatkavat Ninni Boman ja Jani Nurminen.

Syksyn mittaan Singersin lavalle nousee monia kovia nimiä, niistä tiedotetaan myöhemmin tämänkin lehden sivuilla. Sunnuntaitanssit palaavat lokakuussa ohjelmistoon ja perjantaisin salsataan tuttuun tapaan.

Biljardi on myös tärkeässä roolissa Singer´s konseptissa. Uusi omistaja on voittanut pari Suomen mestaruuttakin biljardissa, peli on sydämen asia.

-Torstai-illat on varattu biljardin peli-illoiksi. Silloin meillä käydään liigamatseja, joten tila rauhoitetaan pelille. Karaoke alkaa torstaisin vasta myöhemmin, Nurminen kertoo.

Saarinen kiittelee sekä Singersin että Duunin henkilökuntaa.

-Tällä tiimillä tuntuu olevan homma hienosti hallussa. Intoa ja osaamista löytyy niin, että turvallisin mielin voin lähteä syksyä kohti.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...