Guns n’ Roses soi Aurinkorannikolla

 

Madridilainen Gansos Rosas saapuu ensi viikolla sekä Esteponaan että Málagaan. Ryhmä on tahkonnut GnR -klassikoiden kimpussa jo toistakymmentä vuotta, joten homma on tiukasti hallussa.

Guns n’ Rosesin tributoiminen lienee monessa mielessä antoisaa puuhaa. Ensinnäkin biisimateriaali on käsittämättömän kova. Liekö rockin historiassa yksikään bändi lyönyt pöytään debyyttialbumia, joka olisi millään tavalla kilpailukykyinen Appetite for Destructionin kanssa. Welcome to the Jungle, Sweet Child O’ Mine, Paradise City, It’s So Easy, Nightrain…

Kun siihen lyödään jatkoksi Use Your Illusion -levyiltä vaikka Don’t Cry, November Rain, You Could Be Mine, Estranged ja So Fine, voidaan todeta, että välimallin biisejä ei tarvitse sahata.

Alkuperäinen, tai aikojen saatossa rajusti vaihdellutkin kokoonpano ei ole myöskään vuosikymmenten saatossa kolunnut loppuun kaikkia maailman keikkalavoja, joten kunnon tribuuttibändille on varmasti tilausta.

Lisäksi varsinkin Gunnareiden varhaisempi tuotanto on kuin mittatilauksena tehty hikisille rockklubeille, joissa fiilis on paljon tärkeämpi kuin loppuun hiotut soundit tai uskomaton valoshow.

Gansos Rosasin otetta Gunnareihin pääsee katsastamaan Louie Louie Rock bariin Esteponassa perjantaina 27.9. ja La Cochera Cabaretiin Málagassa lauantaina 28.9.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...