Seitan syysyllätys – In the mood

 

Glenn Millerin orkesteri muistetaan melodisista sävelistä, joiden sovitukset perustuivat klarinetin ja tenorisaxofonin ympärille. Seita & Friendsin vieraana 30.10. on juuri näiden soittimien maailmanluokan virtuoosi Antti Sarpila. Puhallinvoimaa iltaan tuo lisäksi Heikki Viinamäen vetopasuuna, joka muuten oli Glenn Millerin oma instrumentti. Myös Seita Van Den Eeden soittaa huilua ja saxofonia ja toki myös laulaa. Mukana on myös huippuhaitaristi J.P. Leino.

Pätevä mies kurtun kanssa J.P.Leino.

Varaa paikkasi ravintola Kukkoon ajoissa, jotta mahdut mukaan. Iltaan on poikkeuksellisesti 8€:n pääsymaksu. Varaukset voi tehdä Centro Finlandian Infossa tai soittamalla +34 646 111 203.

Tässä video viime kevään Sarpilan vierailusta.

Seita & Friends soittaa seitsemättä vuotta ravintola Kukon keskiviikkoklubin bändinä. Keväällä tulee täyteen 300 esiintymistä samalla lavalla. Yhtye soittaa populaarimusiikkia laidasta laitaan. He teemoittelevat iltojaan esimerkiksi vuosikymmenten, kielen tai musiikinlajin mukaan. Joskus saattaa olla 50´s -ilta, joskus bluesilta tai vaikkapa espanjalainen ilta.

Keskiviikkoklubit ovat aina olleet varsin suosittuja. Yleisössä on paljon vakiokävijöitä, mutta varsinkin viime vuosina huhu hyvästä meiningistä on kantautunut myös Suomeen ja lomailevia turisteja näkyy yhä enemmän nauttimassa musiikista.

Seita & Friends perusporukka ovat Seita Van Den Eeden, Jorma Ettanen, Heikki Viinamäki, Sami Lassila ja äänimies Veli Eronen. Lähes joka keikalla on mukana myös Tapi Leppä. Kausivierailijoita ovat esimerkiksi Vesa Uusitalo, Vexa Nyberg ja Erkki Kaikkonen. Parhaimmillaan lavalla on kymmenkunta soittajaa, Aurinkorannikolla vierailevat muusikot tulevat mieluusti mukaan jammailemaan. Vierailijoina on nähty ainakin Pepe Willberg, Mikko Alatalo, Costello Hautamäki, Eero Koivistoinen, Bianca Morales, Martin Alvarado ja monia muita.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...