Ysäri valtaa Marenostrumin

Kun ruotsalainen hammaslääkäri Alban Uzoma Nwapa saapuu Fuengirolaan, niin bileet ovat käynnissä. Tämä johtuu siitä, että herra tunnetaan paremmin nimellä Dr. Alban.

Jos joku on pystynyt elämään läpi 90-luvun kuulematta kertaakaan esimerkiksi Dr. Albanin It’s My Life -hittiä, on syytä tarkistuttaa kuulo.

Dr. Alban saapuu Fuengirolan Marenostrum Castle Parkiin 27. heinäkuuta järjestettävälle Back To The 90’s festarille. Eikä porajooseppi ole tietenkään illan ainoa esiintyjä. Ei edes ainoa ruotsalainen esiintyjä, sillä lavalle nousee omalla vuorollaan myös Ace Of Base.

All That She Wants, The Sign ja Don’t Turn Around ovat vain muutama esimerkki Ace Of Basen hittikavalkaadista, jonka vauhdittamana yhtye on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä, ja on itse asiassa Abban ja Roxetten jälkeen kaikkien aikojen eniten myynyt ruotsalaisyhtye.

Jottei Back To The 90’s -festari mene aivan sinikeltaisten keskinäisen keulimisen kerhoksi, tuovat karkeloihin lisäväriä myös DJ Sash!, Rozalla ja Double You.

Ysärijytinää pompotellaan Marenostrumissa heinäkuun 27. päivä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Millä matkustat kesälomareissusi?

View Results

Loading ... Loading ...