Oku luukkainen Fugefestiin

Suomen suosituin dj Oku Luukkainen vahvistaa jo julkistettua Fugefestin ohjelmistoa. Luukkainen tanssittaa kansaa perjantaina 18.10.

Luukkainen tunnetaan parhaiten Radio Novan Retroperjantai -ohjelman vetäjänä. Huippusuositussa radioshowssaan hän soittaa mielimusiikkiaan 90-luvulta ja puhuu sekä laulaa biisien päälle. Bilemeininki on huipussaan.

Luukkaisen mukaan ysäribuumi on valtava Suomessa. Dr. Alban, Scooter ja Movetron ovat suositumpia kuin hittiensä tekopäivinä. Samaa todisti myös Waldo, joka piipahti Fuengirola.fi -toimituksessa keskiviikkona.

Luukkainen on ensimmäinen varsinaisen dj setin Fugefestillä heittävä artisti.

Fugefest viettää syksyllä viisivuotis synttäreitä. Juhlan kunniaksi festari on kolmipäiväinen ja esiintyjäkaarti poikkeuksellisen laadukas.

Useana vuotena loppuunmyyty Fugefest käynnistyy tänä vuonna Fugefest 5v. -juhlakonsertilla, jonka pääesiintyjänä on Danny, suomalaisen viihdemaailman moneen kertaan palkittu legenda ja uranuurtaja. Danny päättää Suomessa yli kolmekymmentä salia loppuunmyyneen Viimeinen ilta Dannyn kanssa –kiertueensa Fuengirolaan. Juhlakonsertin avaa Jani Koskinen ja Olavi Virran parhaat.

Perjantaina ja lauantaina Rauhanpalatsissa esiintyy nimekäs joukko Suomen kysytyimpiä artisteja. Perjantai-illan bileet huipentaa uransa aikana yli 200 000 albumia myynyt ja yhdeksän Emma-palkintoa voittanut JVG. Lauantai-illan loppuhuipennuksena esiintyvät lukuisista hiteistään tunnettu Teflon Brothers sekä Toni Wirtasen luotsaama Apulanta, josta ollaan tekemässä myös elokuvaa.

Tapahtuman lipunmyynti on jo käynnissä osoitteessa www.ticketmaster.fi

Fuengirolassa lippuja saa Centro Finlandian Infosta.

Tarkemmat aikataulut ja lipunmyynti-info osoitteessa http://www.fugefest.fi/

Tässä festarin esiintyjät päivittäin:

TO 17.10.
Fugefest 5-v -juhlakonsertti
Danny – Viimeinen ilta

Jani Koskinen – Olavi Virran parhaat

PE 18.10.
Anssi Kela
Arttu Wiskari
Pyhimys
Antti Ketonen
JVG

LA 19.10.
Virve Rosti
Atomirotta
Jean S
Apulanta
Teflon Brothers

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...