Riku Nieminen J. Karjalaisen kimpussa

 

 

Aiemmin muun muassa Juicen musiikilla, klassisilla bile-covereilla ja pop-klassikoilla kansaa riemastuttanut Riku Nieminen tuo tällä kertaa matkassaan repullisen uutta repertuaaria. Kolmena iltana esitettävän ohjelmiston nimi kaikessa yksinkertaisuudessaan on: ”Riku Nieminen & Cabin Crew band esittää: Oi mikä ihana ilta, lauluja J. Karjalaiselta”.

Kuten nokkelimmat nimestä arvasivatkin, tarjolla on siis täyslaidallinen J. Karjalaisen musiikkia.

– Kun mietimme bändin kanssa, että mitä tällä kertaa soittaisimme, nousi esiin kolme vaihtoehtoa: Eppu Normaali, Leevi And The Leavings ja J. Karjalainen. Näistä Karjalainen sai nopeasti kaikki innostumaan, kertoo Riku Nieminen.

Yksi syy Karjalaisesta innostumiseen on sopiva haastavuus.

– Viimeksi olimme liikkeellä Juicen musiikin kanssa. Se on tekstillisesti haastavampaa, mutta J. Karjalaisen biisit ovat musiikillisesti haastavampia ja siksi mielenkiintoisia.

Karjalaisen laululaatikosta löytyy niin paljon ja niin erilaista tavaraa, että valikoimisessakin on ollut oma hommansa.

– Esitettävien biisien valinnassa punaisena lankana on ollut se, että ne toimivat tällä bändillä. Valitsimme kaikkiaan 28 biisiä, joista ehkä jokunen jää vielä pois. Käytännössä biisilista koostuu niistä isoista hiteistä, joita yleisö varmasti haluaa kuulla. Ja totta kai omia suosikkeja mahtuu mukaan myös, Nieminen tuumii.

Niitä omia suosikkeja kysyttäessä tulee muutama mieleen heti.

– Villejä lupiineja todella hieno biisi, Hän on yksi kauneimmista kappaleista ikinä ja Kolme Cowboyta kaikessa naiiviudessaan ja yksinkertaisuudessaan on riemastuttava, hän listaa.

Riku Nieminen & Cabin Crew Band esiintyy Kukossa 24. ja 25. lokakuuta ja His Starsissa 26.10. Lisäksi he käyvät lauantaina (26. päivä) päivällä Suomi-koululla musisoimassa lasten kanssa.

Janne Leipijärvi

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...