Kuolleet sielut palauttavat muistoja

 

”Kuolleet sielut -kuolleiden laulajien musiikkia elävänä” tekee kunniaa jo poisnukkuneille laulajille. Keskuudestamme aivan liian varhain lähteneiden lista on pitkä: Kirka, Riki Sorsa, Aki Sirkesalo, Juice, Badding, Kari Tapio, Irwin, Topi Sorsakoski, Gösta Sundqvist, Juha Vainio, Harri Marstio, Olli Lindholm, Esa Kaartamo, jne.

Illan kuluessa esitetään jokaiselta mukaan valitulta laulajalta tuttu tai vähemmän tunnettu kappale, eikä nostalgialta voi välttyä. Kappaleiden sovitukset ovat kuitenkin tuoreita ja jotkut versiot eroavatkin alkuperäisistä suuresti.

Idea suuren suosion saavuttaneisiin Kuolleet sielut -iltoihin syntyi Riki Sorsan muistokonsertin 10.5.2017 jälkeen. Klubin muusikoilta löytyy yhteistä työtaustaa Rikin kanssa. Kuolleiden sielujen kitaristi, muusikko-tuottaja Ari ”Sune” Sunell johti Rikin Leirinuotio-orkesteria ja sävelsi, sovitti ja tuotti Sorsan kappaleita sekä toimi kapellimestarina Riki Sorsan muistokonsertissa Savoy-teatterissa.

”Kuolleet sielut” illoissa pianoa soittaa mm. H.A.R.P.:sta tuttu ja sekä Rikin että Kirkan kanssa kiertänyt ja levyttänyt Timo Pratskin.

Iltojen laulajaksi valikoitui ääninäyttelijä-laulaja Pasi Ruohonen, jonka ääniala ja soundikirjo riittää tulkitsemaan erilaisia lauluja ja laulajia. Ruohonen soittaa myös Loota-rumpua. Pasi on tuttu hahmo jo vuosien takaa Fugen golfviheriöillä ja hänet muistetaan sekä soolourastaan, että aiemmista lauluilloistaan Kukossa.

Kuolleet sielut esiintyy Kukossa tiistaina 29.10. ja torstaina 31.10.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...