Fugefest tulee, oletko valmis?

Lipunmyynti on ollut käynnissä keväästä saakka ja se on noudattanut suunnilleen samaa kaavaa kuin aiempina vuosina. Ensimmäinen ryntäys lippuluukuille nähtiin heti tikettien tultua myyntiin, kesällä kauppa oli hiljaisempaa ja elokuun puolesta välistä myynti kiihtyy joka viikko.

Festarin järjestävä organisaatio kertoo, että tällä hetkellä on myyty yli 60% kaikista myynnissä olevista lipuista. Lippuja kaikille päiville on siis vielä saatavilla, mutta ostopäätös kannattaa tehdä nopeasti, kauppa käy kiivaasti. Aurinkorannikolla lippuja voi ostaa Centro Finlandian Infosta ja nettikauppa löytyy parhaiten osoitteesta www.fugefest.fi . Samasta osoitteesta löytyy myös festarin ohjelma ja muut tiedot.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...