Pikku-Matin autosta on kumi puhjennut

Musarinna lastenkonsertti oli helmikuussa huippumenestys. Musiikkitäti Arinna Malmio-Simonsuuri päätti tehdä konsertista perinteen, ja nyt sunnuntaina päästään jälleen laulamaan.

Konsertti perustuu vahvasti yhdessä lasten kanssa musisoimiseen. Musiikkitäti laulaa tuttuja lauluja pianon säestyksellä, ja lapset osallistuvat soittaen, laulaen ja tanssien esitykseen. Edellisellä kerralla lavalle oli jatkuvasti tunkua, kun pienet musikantit pääsivät esiintymään.

Konsertti järjestetään Ravintola Kukossa sunnuntaina 24.3. klo 15. Se kestää noin tunnin ja sen jälkeen on tarjolla edullinen buffet-ruokailu sekä lapsille että aikuisille. Liput voi lunastaa ennakkoon Centro Finlandian Infosta, oveltakin niitä saa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...