Jukka Rasila yllätti stand up -koomikkona

Suosikkinäyttelijä Jukka ”Jugi” Rasila toteutti perjantai-iltana Fuengirolassa Ravintola Kukossa yhden unelmistaan. Mies nousi ypöyksin lavalle esittämään elämänsä ensimmäisen stand up -keikan.

-Lisää tätä, olihan tuo hieno tunne, Rasila kommentoi heti keikan jälkeen.

Takahuoneessa ennen keikkaa nähtiin äärimmäisen hermostunut, suorastaan pelokas Rasila.

-En mä uskalla mennä tonne, mitäs jos kukaan ei naura kertaakaan. Miksi ihmeessä halusin ryhtyä tähän, vapiseva ammattilainen nyyhki.

Melkoiseen kiirastuleen mies joutuikin. Kukko oli ääriään myöten täynnä, reilusti yli sata ihmistä oli tullut katsomaan stand up -konkarin Ilari Johanssonin keikkaa. Rasilan esitys tuli yleisölle täytenä yllätyksenä. Hän esiintyi noin kymmenen minuuttia ennen Johanssonin vetoa.

-Onko täällä ketään, joka on ensimmäistä kertaa stand up -keikalla, Rasila kysyi keikkansa aluksi.

Ainoastaan taiteilija itse nosti kätensä, yleisö räjähti nauruun ja Rasila vapautui silmin nähden. Loppu keikasta meni kuin vanhalta tekijältä. Yleisö nauroi ja Rasila nautti lavalla olostaan.

-Tämä on sellainen projekti, jota olen suunnitellut jo pitkään. Ilarin kanssa olen tätä sparrannut ja pari kuukautta sitten tuli idea lähteä menettämään stand up -neitsyys Ilarin mukaan Espanjaan. Nyt tuntuu hyvältä, kun ensimmäinen tulikoe on takana.

Tarkempia suunnitelmia stand up -uran jatkosta Rasilalla ei vielä ole. Niin leveä ja onnellinen hymy mieheltä keikan jälkeen irtosi, että varmasti lisää esiintymisiä tulee jatkossa.

Illan päätähti Ilari Johansson kommentoi ystävänsä ensiesiintymistä keikan jälkeen.

-Kyllä sellainen pikkupiru tuli mieleen kun katsoin Jugia lavalla. Muistan saman pelonsekaisen tunteen oman urani alusta parikymmentä vuotta sitten. Hienosti Jugi selviytyi.

Johansson on käynyt Aurinkorannikolla esiintymässä useasti. Hän on erittäin suosittu koomikko alueella.

Antti Pekkarinen

Lue myös Jukka Rasilan haastattelu keväältä 2018:

https://fuengirola.fi/miksi-jukka-rasilalle-nauretaan-pain-naamaa/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...