Puolikas vuosikymmen lihashuollon asialla

 

Hierontapiste Koivu palvelee edelleen samassa paikassa junakadun varrella, jossa toiminta alkoi marraskuussa 2014.

– Löysimme tämän tilan puolisoni Jutan kanssa keväällä 2014 ja seuraavana syksynä toiminta oli valmis alkamaan. Kahdella hierojalla aloitettiin. Minun oli tarkoitus vain vähän autella tässä käytännön asioissa, mutta niinhän tässä on käynyt, että Hierontapisteen pyörittämisestä on tullut kokolailla päätoiminen työni, kertoo yrittäjä Jari Mykrä.

Viiden toimintavuoden aikana Hierontapiste Koivu on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten keskuudessa. Mykrä näkee suosiolle kaksi selvää syytä.

– Me olemme koko ajan keskittyneet ydinosaamiseen. Kun aloitimme, täällä ei ollut juurikaan hierontaan keskittyneitä paikkoja, vaan hierojat tarjosivat palveluitaan muiden yritysten, kuten kampaamoiden, kauneussalonkien jne. yhteydessä. Me halusimme luoda paikan, jossa hieronta on ykkösasia.

– Toinen asia on se, että olemme vuosien aikana hyvää työtä tekemällä onnistuneet luomaan kanta-asiakaspohjan, joka kasvaa jatkuvasti, Mykrä kertoo.

Kasvava asiakaskunta kaipaa luonnollisesti lisää tekijöitä. Niinpä tämän marraskuun alussa oli aika laajentaa toimintaa, kun Hierontapiste Koivu vuokrasi käyttöönsä myös viereisen liiketilan.

– Siitä lähti edellinen vuokralainen keväällä, ja vuokraisännän kanssa saimme neuvoteltua asiat niin että tämän kuun alussa avasimme laajennuksen. Uudet tilat auttavat meitä palvelemaan asiakkaita entistä paremmin. Tällä hetkellä meillä on palveluksessa neljä ammattihierojaa ja kaksi opiskelijaa, jotka tekevät työharjoitteluaan Jari Mykrä iloitsee.

Viiden vuoden aikana Hierontapiste Koivu on saavuttanut hyvän jalansijan Aurinkorannikolla. Jari Mykrän mukaan myös tulevaisuus näyttää hyvältä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Millä matkustat kesälomareissusi?

View Results

Loading ... Loading ...