Espanja kiinnostaa suomalaisia IT alan yrityksiä

Espanjan Suomen suurlähettiläs Luis Tejada Chacón ja Smart Work Plaza SL järjestivät Helsingissä Slush Side-Event tapahtuman Opportunities of investment in Spain for Finnish companies.

Teema kokosi suurlähettilään virka-asunnossa järjestettyyn tapahtumaan 60 yrittäjää ja sijoittajaa, jotka halusivat lisätietoa Espanjan tarjoamista mahdollisuuksista sekä oikeita paikallisia kontakteja.

– Olemme todella tyytyväisiä tapahtuman suosioon, sillä Slush-viikolla Helsinki suorastaan pursuaa toinen toistaan mielenkiintoisempia tapahtumia ja tämän tapahtuman 60 kutsuvieraspaikkaa täyttyivät nopeasti, järjestäjät iloitsevat.

Malaga kiinnostaa nyt erityisesti IT alan yrityksiä, sillä Malaga on nousemassa Barcelonan veroiseksi kansainvälisten kasvuyritysten keskukseksi. Moni vieraista oli jo vieraillut Malagassa ja Costa del Solin maine businessalueena on kasvussa.

– Keskustelut yritysten kanssa ovat luottamuksellisia, mutta sen verran voimme kertoa, että suuret yritykset jotka aiemmin eivät edes huomioineet Aurinkorannikkoa, ovat tehneet jo päätöksiä yritystoiminnan käynnistämisestä eteläisessä Espanjassa. Suunnittelemme jo seuraavaa yhteistapahtumaan suurlähettilään kanssa, SmartWorkPlazan Pauliina Manso paljastaa kevään suunnitelmia.

Suomalaisten yritysten kiinnostus Aurinkorannikkoa kohtaan on kasvanut merkittävästi viime aikoina. Esimerkiksi Kauppalehti teki lokakuussa laajan jutun, jossa Aurinkorannikko nimettiin Yritysrannikoksi.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...