Pohjolan yö – Suomalaisia elokuvasäveliä

 

Ravintola Kukossa nähtiin huhtikuussa ensi kertaa Pohjolan yö -konsertti-ilta, jossa kuultiin suomalaisen elokuvien musiikkia. Musiikki on kiistämättä oleellinen osa elokuvien vaikuttavuutta ja tunnelmaa.

Luonnollisestikin elokuvissa käytetään musiikkityylejä hyvin laidasta toiseen. Muusikot olivatkin valinneet ohjelmistoon hyvin erilaista musiikkia 40-luvun SF-filmien ikivihreistä sävelmistä aivan tuoreeseen musiikkiin – jokaiselle jotakin. Viimeksi tupa oli täynnä ja palaute ylistävää. Nyt on aika uusia Pohjolan yö -konsertti. Tiistaina 22.10. kuullaan elokuvasävelmiä Tarja Leskisen, Erja Siljamon, Ari Onnelan, Heikki Viinamäen ja Erkko Jussilan tulkitsemina.

Liput ennakkoon vain 8€, niitä voi noutaa Centro Finlandian Infosta tai soittaa ja varata +34 646 111 203.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...