Kouluun voi vielä mahtua

Kun ilmoittautuminen kouluun keväällä alkoi, kaikki paikat menivät alta aikayksikön. Kesän mittaan ihmisten suunnitelmat ovat muuttuneet ja vieläkin on mahdollista päästä Aurinkorannikon suomalaiseen kouluun kuluvaksi lukuvuodeksi.

Yksittäisille peruskoulun luokille on yksittäisiä oppilaspaikkoja vapaana koko lukuvuodelle tai lukukaudelle. Yhteydenotot koulun kansliaan, sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse +34 670 898 688.

Myös Fuengirolan kotikouluun mahtuu vielä ja varmasti ”Karitan koulussakin” tilaa on. Kotikoulun yhteydessä toimii myös 3-6 -vuotiaille tarkoitettu päiväkerho Tuiskula. Lisätietoja näistä löytyy osoitteesta www.fuengirolankotikoulu.fi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...