Fuengirolan linja-autoasemalle etsitään uutta paikkaa

Fuengirolan keskustan tehokkaasti tukkivalle linja-autoasemalle aletaan vihdoin etsiä uutta paikkaa. Hankkeen käynnistämisestä on allekirjoitettu sopimus, jonka osapuolina ovat Fuengirolan kaupunki ja Andalusian maakunta.

Nykyinen linja-autoasema aivan kaupungin keskustassa on monella tavalla ongelmallinen. Se on liian pieni, se sijaitsee liian ahtaassa paikassa, eikä sinne saapuminen ole helppoa busseille eikä matkustajille.

Uutta linja-autoasemaa on kaipailtu kaupunkiin jo vuosia, mutta hanke on tähän asti uponnut samaan Fuengirolan ja Andalusian väliseen puoluepoliittiseen suohon, kuin muutkin merkittävät kehityshankkeet. Ei siis ihme, että pormestari Ana Mula on osoittanut kiitollisuuttaan Andalusian uudelle maakuntahallitukselle, joka on alkanut ottaa tosissaan kaupungin kehittämisen.

Fuengirolan linja-autoasema ei ole ihan pieni liikennekeskus. Sen kautta kulkee päivittäin keskimäärin 270 linja-autoa, kiireisimpinä aikoina määrä nousee jopa yli 300:een. Vuosittaisten matkustajien yhteenlaskettu määrä on jopa pari miljoonaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...