Superpesiksen ABC Fuengirolassa

Viikonloppuna pelataan Superpesiksen avaus Fuengirolassa. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on kasvanut merkittäväksi kevään päättäjäisjuhlaksi Aurinkorannikon suomalaisyhteisössä.

Info
Superpesis-kausi alkaa Fuengirolan Elola -stadionilla 27.28.4.2019. Kyseessä on jo kolmas kerta, kun Superpesis avataan Fuengirolassa. Järjestävänä tahona toimii Imatran Pallo-Veikot.
Ajantasaista tietoa pesisviikon tapahtumista saa esimerkiksi Superpesis Fuengirolassa fb –sivulta.

Liput
Ottelulippujen ennakkomyyntipisteet ovat: Centro Finlandian Info , Uusi Refla, Hemingway, Ewalds, Thelman pullapuoti, Kardemumma ja seurakuntakoti. Tapahtumapäivinä leijonaveljet myyvät lippuja myös portilla. Ottelulipun hinta on 10 €. Jokaisesta myydystä lipusta Lion´s Club tilittää osan Mosambikin kriisin avustuksiin.

Joukkueet
Naisten ottelussa vastakkain ovat Rauman Fera ja Manse PP Tampereelta. Miesten ottelussa pelaavat Jymyjussit Seinäjoelta ja Joensuun Maila, joka on miesten hallitseva mestari.

Pesismatsissa on tunnelmaa!

Aikataulu
Perjantai 26.4. tapahtuman avajaisbileet Kukossa klo 19
Lauantai 27.4. kello 13.00 naisten ottelu
Sunnuntai 28.4. kello 14.00 miesten ottelu
Portit aukeavat tuntia ennen otteluiden alkua.
Superpesisbileet sunnuntaina klo 18 Kukossa

Pysäköinti
Elola -kentän ympäristön kaduilla pysäköinti on maksutonta. Kentän yhteydessä on myös maksullinen parkkihalli ”Parking Elola ”

Mertsikin piipahti viime vuonna virvokkeella ottelutauolla.

Ruoka & juoma
Otteluissa myydään virvokkeita, grillimakkaraa, kahvia, pullaa, voileipiä, Makulakua ja jäätelöä. Kentän länsikatsomon yhteydessä on baari, jossa tarjoillaan olutta, lonkeroa ja viiniä.

Oheistapahtumat
Viralliset Superpesisbileet vietetään ravintola Kukossa sunnuntaina 28.4. klo 18 alkaen. Bileissä esiintyy Pauli Hanhiniemen Retkue sekä iloinen bilebändi Sasu & FJ Bib Band. Pääsylippu sisältää buffet-ruokailun, jossa on tarjolla useita salaatteja sekä aasialaistyyppistä kanaa lisukkeineen.
Perinteisesti kaikki pelaajat osallistuvat loppubileisiin ja meininki on reipas. Pelaajia haastatellaan ja muutenkin pesis on hyvin esillä.

Superpesisviikonloppu käynnistyy ABBA -showlla ravintola Kukossa perjantai-iltana.

Kukossa vietetään myös Superpesiksen avajaisbileet perjantaina 26.6. Silloin on luvassa hieno ABBA -show.
Lippuja oheistapahtumiin saa Centro Finlandian Infosta. Perjantain liput maksavat ennakkoon 10€, ovelta 13€. Sunnuntain virallisiin bileisiin hinnat ovat 19/23€ (sis. Ruokailun).

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Jos eduskuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

View Results

Loading ... Loading ...