Seita & Friends kansainvälisisissä tunnelmissa

Kolmassadas Seita & Friends keikka Kukossa lähenee. Juhlakeikka taitaa osua ensi talveen, silloin on syytä nostaa monta cavalasia. Juhlaan on toki aihetta vielä tänä keväänäkin.

Nyt keskiviikkona 24.4. liikutaan duettojen maailmassa. Vapunpäivänä Bändi jatkaa Kukon perinteistä Wappubrunssia pitkälle iltaan 1.5. Vapun ja Fuengirolan kansainvälisten päivien kunniaksi Seita & Friends soittaa toukokuun kaksi ensimmäistä keskiviikkoa musiikkia kaikkialta maailmasta. Mukana on niin Ameriikan perinnemusiikkia, kuin harvinaisempaa etnoakin. Yhtyeen kevätkauden päättäjäisiä vietetään lauantaina 11.5. Päättäjäisten sisällöstä kerrotaan tuonnempana lisää, luvassa on yllätyksiä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...