Málagan Hard Rock Cafe aukesi

Hard Rock Cafe, yksi maailman tunnetuimmista teemaravintolaketjuista avasi Malagaan uuden ravintolan aiemmin tässä kuussa. Ravintola pääsi yllättämään monet sitä odottaneet, sillä etukäteen avajaisia odoteltiin hieman ennen pääsiäistä. Avajaisjuhlat vietettiin kuitenkin jo sunnuntaina 10.3.

Yhdysvaltalaiset Peter Morton ja Isaac Tigrett perustivat alkuperäisen Hard Rock Cafeen Lontooseen jo vuonna 1971. Sittemmin nimen ympärille on muodostunut lähes maailman joka kolkkaan levittäytynyt ketju.

Málagan ravintolan avattua ovensa Espanjassa on nyt yhteensä yhdeksän Hard Rock Cafeta. Málagan lisäksi Aurinkorannikon ravintolayleisöä palvelee myös vuonna 2009 avattu Marbellan HRC. Näiden lisäksi muut toimipisteet löytyvät Barcelonasta, Ibizalta, Madridista, Mallorcalta, Sevillasta, Tenerifalta ja Valenciasta.

Yksi HRC:n ehdottomista vetonauloista, ravintoloiden koristeleminen rock-aiheisilla muistoesineillä, alkoi vuonna 1979. Málagan Hard Rock Cafen seiniä koristavat muun muassa Bon Jovin ex-kitaristin Richie Samboran kitara ja Jimi Hendrixin hapsutakki.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...