Aurinkorannikko kiinnostaa viimein myös poliitikkoja

Kuumin vaalikevät miesmuistiin lähenee. Eduskuntavaalien lopputulos voi poiketa merkittävästikin julkaistuista mielipidemittauksista. Näiden vaalien yhteydessä myös Aurinkorannikon suomalaisväestö tuntuu kiinnostavan puolueita entistä enemmän.

Eduskuntavaalien lisäksi myös toukokuussa järjestettävät eurovaalit saavat ehdokkaat jalkautumaan etelän äänipelloille.
Koskaan aiemmin politiikka ei ole ollut niin paljon läsnä Aurinkorannikon suomalaisyhteisössä kuin tänä keväänä. Täällä on jo vieraillut Jyrki ja Mervi Katainen sekä Jussi Halla-aho. Poliittinen ilotulitus jatkuu jo tänä viikonloppuna. Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kalle Jokinen alustaa Nuriasolissa sunnuntaina 24.2. klo 13.

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok.) saapuu perjantaina 1.3. Hänen ohjelmaansa kuuluvat vierailut Aurinkorannikon suomalaisella koululla ja Fuengirolan kotikoulussa. Varsinaisen yleisötilaisuuden Virkkunen pitää ravintola Kukossa klo 15. Saman viikonlopun lauantaina Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen saapuu vierailulle. Hänet voi tavata myös Kukossa klo 13.

Perjantaina 8.3. Liike Nyt! järjestää Kukossa paneelikeskustelun alkaen klo 15. Paikalla on liikkeen perustajajäseniä, ykkösnyrkkinä Mikael Jungner. SDP tulee myös rannikolle näyttävästi. Yksi viime vuosien merkittävimpiä demaripoliitikkoja Eero Heinäluoma pitää oman tilaisuutensa Nuriasolissa sunnuntaina 24.3. klo 15. Heinäluoma jättää tänä keväänä eduskunnan, mutta on ehdolla europarlamentaarikoksi.

Toistaiseksi tiedossa olevista poliitikkovierailluista viimeisenä saapuu kansanedustaja Pekka Puska. Hän pitää kahvitilaisuuden Kukossa keskiviikkona 27.3. klo 14. Puska tulee suoraan Lissabonin yliopistolta, missä hän on edellisenä päivänä vastaanottanut kunniatohtorin arvonimen. Myös Puska on toukokuussa ehdolla europarlamenttiin.
Poliittista liikehdintää siis riittää. Tilaisuuksiin kannattaa osallistua, niissä käydään varmasti hedelmällistä keskustelua ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuuden suunnasta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...