Cherin pöksyt Málagan Hard Rock Cafen seinälle

Kauan odotettu Málagan Hard Rock Cafe avaa ovensa maaliskuussa. Ravintolan johto vahvisti asian tällä viikolla.

Aurinkorannikon pääkaupunki saa aimo annoksen ”amerikan herkkua”, kun kaupungin oma Hard Rock Cafe vihdoin avataan. Kyseessä on ketjun toinen ravintola Costalla. Marbellan Hard Rock Cafe on palvellut jenkkiruoan ja Rock n’ Rollin ystäviä jo vuodesta 2009.

Lähes alusta asti Hard Rock Cafen yksi vetonauloista ovat olleet rock- ja pop-tähtien muistoesineet ravintoloiden seinillä. Sama linja jatkuu tietysti myös Málagassa. Tässä vaiheessa on paljastettu, että uuden ravintolan seiniä koristavat ainakin Jon Bon Jovin kitara, Cherin housut, Jimi Hendrixin takki ja Beyoncen laukku. Mitä kaikkea muuta seinille ripustetaan, se selviää siis viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.

Málagan HRC sijaitsee loistavalla paikalla kaupungin satamassa, Muelle Uno ostoskeskuksessa. Kattoterasseineen päivineen ravintolaan tulee noin 350 asiakaspaikkaa, ja kansan hyvinvoinnista huolehtimaan noin 80 hengen henkilökunta.

Málagan ravintolan avattua ovensa Espanjassa on yhteensä yhdeksän Hard Rock Cafeta. Málagan ja Marbellan lisäksi nämä löytyvät Barcelonasta, Ibizalta, Madridista, Mallorcalta, Sevillasta, Tenerifalta ja Valenciasta.

Lähde: The Olive Press

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...