Porausreikään pudonneen Julenin pelastusoperaatio venyy edelleen

Kaksivuotiaan Julenin pelatusoperaatio venyy edelleen Totalánissa Málagan lähellä Espanjassa.

Porausreiän viereen on tehty lauantaista lähtien toista kuilua, jota kautta Julen yritetään pelastaa. Nyt operaatio on kohdannut uusia vaikeuksia, sen jälkeen kun myöhään maanantaina saatiin valmiiksi 60 metriä syvä pelastuskuilu. Tiistaina aamupäivällä pelastuskuilua oli määrä vahvistaa metalliputkilla, mutta se ei onnistunut toivotulla tavalla.

Tuoreimpien hankaluuksien jälkeen uutta aikataulua operaation etenemisestä ei enää annettu.

Pelastajien arvion mukaan Julen on jäänyt jumiin 110 metriä syvään porausreikään 60 metrin syvyyteen. Joidenkin tietojen mukaan porauskuilu, johon Julen on pudonnut, olisi aikoinaan tehty laittomasti.

Julenista ei ole saatu mitään elonmerkkiä. Kuilusta löytyi viime viikolla vain hius ja karkkipussi. Kovin suurta toivoa ei enää ole, että Julen saataisiin kuilusta ylös hengissä. Putoaminen tapahtui yli viikko sitten sunnuntaina 13. tammikuuta.

Lähteet: El Pais, El Mundo, Iltalehti

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...