Torremolinos valmistautuu Feriaan

 

Juhlaviikon alustuksena toimiva Romería de San Miguel –kulkue on ohjelmassa jo tämän viikon sunnuntaina, 22.9. Kulkue lähtee liikkeelle kello 9.00 Avenida de Los Manantialekselta ja päättyy Los Pinaresin puistossa järjestettävään perinteiseen piknikiin.

Varsinaiset feriat startataan torstai-iltana, 26.9. Torremolimos, de Pueblo a mito -kirjan kirjoittaneen Alfredo Tajanin avajaissanoilla.

Maanantai-iltaan asti jatkuvilla juhlilla luvassa on moninaisia konsertteja, esityksiä ja muita tapahtumia niin päivisin kuin iltaisinkin. Ferioiden juhlinnassa halutaan huomioida myös autismin kirjon häiriöistä kärsiviä, joten joka päivä feria-alueen laitteiden äänet ja valot säädetään pienemmälle.

Tarkempaa tietoa Torremolinosin ferioista löytyy esimerkiksi kaupungin nettisivuilta: www.torremolinos.es.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...